Kesä tulee!
11.1.2018
Kevätstartti tulee taas!
2.4.2018

Pakeniko paineet pakkasella? ?

Pakkanen vaikuttaa talvirenkaiden ilmanpaineisiin laskevasti: noin 0,1 baria/ -10 astetta. Suomen olosuhteissa on hyvä käyttää 0,2 – 0,3 baria korkeampia paineita kuin kesärenkaissa? Tarkistaessasi ilmanpaineita, ota huomioon autosi kokonaiskuormitus. Oikeanlaisilla ilmanpaineilla viimeistelet autosi hyvät ajo-ominaisuudet, ajat vakaammin ja turvallisemmin sekä säästät renkaiden kulutuspintaa ja polttoainetta.

Auton TPMS-merkkivalo saattaa tervehtiä kuljettajaa ahkerasti vingahdellen lämpötilojen muuttuessa tai auton seistessä pitempään syyttä suottakin. Jos asia epäilyttää, autamme mielellämme. Rengaspaineiden tarkistus ja lisäys ei meiltä juuri aikaa vie, siksi emme siitä mitään edes veloita? TPMS-anturien herkkyydestä johtuvaan merkkivaloshow’hun tarjoilemme lääkkeeksi renkaiden typpitäyttöä, jolloin paineet pysyvät paremmin pakkasellakin ? Hintaa moisella on 20€/sarja.

Ilmanpaineiden tarkistuksen yhteydessä katsastele samalla renkaat läpi ulkoisten vaurioiden varalta ja jos huomaat jotain epäilyttävää (patti kyljessä, ruuvi renkaassa tms.), poikkea rengasliikkeessä tutkituttamassa asia. Varsinkin ennen pitempään reissuun lähtöä renkaat olisi syytä tarkistaa ja tarvittaessa lisätä ilmaa – näin autoa reissukuormineen on turvallisempi kuljetella eikä tule matkan aikana ikäviä yllätyksiä renkaan tyhjetessä tai pahimmillaan räjähtäessä kesken ajon. Kannattaa myös varmistua siitä, että tarkistaa paineet luotettavalla mittarilla. Joskus huoltoaseman pihalla pakkasessa kaltoinkohdellut mittarit saattavat näyttää vääriä lukemia.

Hyvä asiakkaamme,

voit jatkossakin turvallisesti asioida meillä, sillä seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä.

Suuri myymälämme mahdollistaa sen, että voit pitää suositellun metrin turvavälin muihin ihmisiin tai paistatella päivää isolla pihallamme.

Halutessasi voit etukäteen sopia puhelimitse, sähköpostilla tai whatsappilla, mitä haluat autollesi tai renkaillesi tehtäväksi, niin asiointiaika myymälässämme pienenee.

Olemme tehostaneet siivousta ja ohjeistaneet henkilökuntaamme.
Tervetuloa Joensuun suurimpaan rengas- ja vannemyymälään!