Kevätstartti tulee taas!

Pakeniko paineet pakkasella? ?
26.2.2018
Tuulilasi rikki?
14.6.2018

Kevätstartti tulee taas!

Kevätpäivä lauantaina 7.4. klo 9-14

 

Aloitamme huhtikuun lauantaiaukiolot virittämällä grillin ja rengastarjoukset kuumimmilleen! Kevätpäivä on mainio tilaisuus hoitaa kesärengasasiat ajoissa kuntoon ilman jonottamista ja ruuhkan tunnetta. Jos et ole perehtynyt vielä kesärenkaidesi kuntoon, ota ne vaikka mukaan niin tarkastamme ne ja riippuen renkaiden kunnosta voimme joko tasapainottaa ne tai koota uuden sarjan odottamaan kevättä ja allelaittoa. Voit myös jättää renkaat veloituksetta rengashotelliimme loppukaudeksi ja varata ajan myöhemmin allelaittoon. Tällöin saat helpon allelaiton edulliseen hintaan 32€.

 

Kevätpäivän ohjelmassa on erikoisia tarjouksia, urheilujuhlan tuntua, makkarakahvit ja lapsille jäätelöä (jonka voi nauttia lämpimässä myymälässä, jos sää ei ole vieläkään keväisä). Paikalla on mahdollisuus jututtaa rengas- ja vanneasiantuntijoita Juhani Virasjokea Continental Rengas Oy:sta ja Eero Rytköstä Specialfälgarilta, jotka tekevät erityisen hyviä tarjouksia. Urheilupuolesta vastaa Kataja Basket, jonka pelaajia on paikalla tapahtumassa klo 10-13 antamassa nimikirjoituksia. Heidän kanssaan voit ottaa ainutlaatuisia kuvia tai vaikkapa haastaa pallotteluun.

 

Kevätpäivän arvontamme liittyy Katajan pelaajiin, selfieen ja somerenkaaseen, joten ota älypuhelin mukaan. Päivän aikana kaikkien itsensä kuvanneiden ja kuvan Facebookissa tai Instagramissa jakaneiden kesken arvomme 100€:n lahjakortin.

 

P.S. Kannattaa seurata meitä Facebookissa, missä viikon mittaan tulee lisää tietoa ja tarjouksia.

Hyvä asiakkaamme,

voit jatkossakin turvallisesti asioida meillä, sillä seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä.

Suuri myymälämme mahdollistaa sen, että voit pitää suositellun metrin turvavälin muihin ihmisiin tai paistatella päivää isolla pihallamme.

Halutessasi voit etukäteen sopia puhelimitse, sähköpostilla tai whatsappilla, mitä haluat autollesi tai renkaillesi tehtäväksi, niin asiointiaika myymälässämme pienenee.

Olemme tehostaneet siivousta ja ohjeistaneet henkilökuntaamme.
Tervetuloa Joensuun suurimpaan rengas- ja vannemyymälään!