Kevätpäivä lauantaina 6.4. – tule ja varmista omat Ozisi!

Työtä tarjolla – etsimme asennustaitoista rengasmyyjää!
4.3.2019
Rengasmarket Joensuu on nyt myös Glassdrive Joensuu!
21.7.2019

Kevätpäivä lauantaina 6.4. – tule ja varmista omat Ozisi!

Kevätkausi ja lauantain aukiolot käynnistetään perinteisesti makkarakahveilla huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 6.4., jolloin paikalla on meidän rengas-experttien lisäksi maahantuojan asiantuntijat Suomen Erikoisvanteilta ja Continental Renkaalta. Kevätpäivässä klo 9-14 teemme erikoistarjouksia erityisesti OZ-vanteista sekä luonnollisesti muistakin vanteista ja renkaista! Viime vuonna meistä tuli OZ Paddock Store, joten Itä-Suomen laadukkaimman vannevalikoiman löydät meiltä – Tule tsekkaamaan kevään vannemallit ja poimimaan parhaat tarjoukset!

Renkaanvaihtoaika lähestyy – huhtikuussa palvelemme myös lauantaisin klo 9-14

Kesärenkaiden vaihtoaika lähestyy Pohjois-Karjalassa viikon-kahden päästä ja huhtikuun puolesta välistä vappuun suurin osa ihmisistä on asialla. Jos kesärenkaasi ovat loppusuoralla, voit välttää vaihtoruuhkat nappaamalla pyörät kyytiin nyt ja ajelemalla meille päiväkahveille, jolloin saat uudet renkaat valmiiksi odottamaan kevään tuloa. Sesongissa palvelemme myös arkisin pitempään.